به نظر من یکی از لذتبخشترین انواع گردشگری شکمگردی است. در هر سفری شناخت بهترین رستوران های شهر مقصد میتواند لذت سفر را دوچندان کند. در این مطلب به شما بهترین رستوران قزوین را معرفی میکنیم تا روزهایی خوشمزه را در قزوین سپری کنید. بهترین رستوران قزوین که هم غذایی با کیفیت و خوشمزه به شما ارائه میدهند و هم لحظاتی مفرح و دلچسب هدیهتان میکنند. با ما همراه باشید :
قزوین یک قیمه نثار دارد و البته دو شعبه از رستوران نمونه . اسم رستوران نمونه قزوین با اسم قیمه نثار، غذای محلی و فوقالعاده قزوین گره خورده است. این رستوران که یکی از شعبههایش در خیابان بوعلی قزوین و شعبه دیگرش در فردوسی شمالی، مجتمع نارون است، محیطی دنج، کلاسیک و تر و تمیز دارد که حسابی انتظارتان را از یک رستوران خوب برآورده میکند. با اینکه رستوران نمونه به خاطر کیفیت عالیاش از شلوغترین رستوران های قزوین است اما کارکنان وظیفهشناسش خواستههایتان را در اسرع وقت برآورده میکنند.
ممکن است برای خوردن غذاهای خوب رستوران نمونه مدتی در صف منتظر بمانید، و ممکن است اگر دیر برسید قیمه نثار گیرتان نیاید اما مطمئن باشید همه غذاهای رستوران نمونه به اندازه قیمه نثارش درجه یک است. نکته مثبت دیگر اینکه، اکثر مشتریهای رستوران، قیمت غذاها را به نسبت کیفیت و حجم غذاها مناسب میدانند. این رستوران خوب پارکینگ هم دارد که نگرانی برای جای پارک را از شما میگیرد.
لازم به ذکر است رستوران نمونه با بیش از نیم قرن تجربه بار ها و بار ها به عنوان بهترین رستوران قزوین لقب گرفته است ، فاکتور های مهمی برای دریافت لقب بهترین رستوران قزوین مدنظر است ، مفتخریم اعلام کنیم رستوران نمونه با دارا بودن تمامی فاکتورها انتخاب مناسبی برای دریافت لقب بهترین رستوران قزوین می باشد .
رستوران اقبالی
رستوران اقبالی با نیم قرن تجربه، یکی از بهترین رستوران های قزوین است. این رستوران که در طبقه دوم قرار دارد، علاوه بر محیط شیک و دکوراسیون قشنگ، منظره زیبایی هم از پنجرهها به محیط بیرون دارد. رستوران اقبالی هم از آن رستورانهای پرطرفدار است که مردم بیشتر به خاطر خوردن قیمه نثار و کباب هندیهایش به سراغش میروند. با این حال در منوی این رستوران انواع غذاهای سنتی قزوین و غذاهای رسمی ایرانی را میتوانید پیدا کنید.
نکته مثبت دیگر اینکه رستوران برای ناهار از حدود ۱۰ و نیم صبح تا حدود ۴و نیم بعد از ظهر باز است و از مسافران که خیلی زود یا خیلی دیر به ناهار احتیاج دارند پذیرایی میکند. مشتریهای این رستوران باسابقه از وظیفهشناسی و سرعت کار پرسنل رستوران و همین طور کیفیت مخلفات بسیار راضیاند .
رستوران کرمانی
رستوران کرمانی رستورانی کوچک و جمع و جور بود که توانست با ارائه غذاهایی با کیفیت بالا، کم کم، جای خود را بین رستوران های قزوین باز کند و به یکی از بهترینها تبدیل شود. این روزها رستوران کرمانی قزوین در دو طبقه با دکوراسیونی زیبا و محیطی دلباز و دوستداشتنی از شما پذیرایی میکند. یکی از ویژگیهای غذاهای رستوران کرمانی زیاد بودن حجم هر پرس غذاست و خیلی از مشتریها در این رستوران برای دو نفر یک پرس غذا سفارش میدهند و همه، از قیمت غذاها به نسبت حجم و کیفیت راضی هستند. قیمه نثار، باقالی پلو و جوجه کباب مخصوص از بهترین غذاهای رستوران کرمانی است. در منوی این رستوران غذاهای خاصتری مانند کباب کوبیده مراکشی یا کباب ترش هم پیدا میشود.
رستوران شانی قزوین
یکی از بزرگترین و بهترین رستوران های قزوین رستوران شانی است. رستورانی زیبا با دکوراسیونی قابل تحسین و پرسنل کارآزموده و خوشبرخورد. در این رستوران انواع غذای ایرانی، غذاهای ملل و پیشغذاها را با بهترین کیفیت نوش جان کنید. انواع مخلفات، سالادها و نوشیدنیها هم به صورت سلف سرویس در اختیار مشتریان قرار میگیرد. خلاصه اگر میخواهید به یک رستوران شیک و درجه یک بروید و قیمت هم زیاد برایتان مهم نیست، رستوران شانی بهترین انتخاب است. این رستوران که پارکینگ اختصاصی دارد، در مجتمع داریوش قزوین، واقع در حد فاصل چهارراه عمران و چهارراه فلسطین قرار گرفته است. این رستوران برای استفاده از صندلی چرخدار هم شرایط خوبی مهیا کرده است .
رستوران آرمانی
رستوران آرمانی یک رستوران تازهتاسیس اما بسیار باکیفیت و باکلاس است. از آن رستورانهایی که برای رفاه حال مشتریانش همه نکات ریز و درشت را رعایت میکند. از زیبایی چشم نواز سالن در عین سادگی، تا فاصله مناسب بین میز و صندلیها، رفتار حرفهای پرسنل، تنوع کمنظیر پیش غذاها و غذای ایرانی و خارجی و حتی دیزاین وسوسهکننده غذاها. یکی از دلایل این کیفیت و نظم عالی این است که مدیر رستوران در فضای رستوران حاضر میشود و از نزدیک شاهد سرویسدهی به مشتریان و پیشنهادات و انتقادات آنان است. در رستوران آرمانی از پیشغذاهای گیلانی بسیار خوشمزه مثل میرزا قاسمی تا قیمه نثار درجه یک و حتی غذای ملل و غذاهای خمیری را با بهترین کیفیت و قیمت مناسب میتوانید نوش جان کنید .
دقت فراوان ، رعایت کامل بهداشت ، سلیقه بی نظیر این سرآشپز زبان زد تمامی رستوران های قزوین می باشد .
برای اطلاع از صحت حرف های وب سایت ما می توانید خود را یک وعده ناهار در رستوران نمونه قزوین مهمان کنید و از میل کردن غذ اهای ایرانی در این رستوران به دست سر اشپز بی نظیر ما لذت ببرید .
در ادامه مطلب به ویژگی های یک سر اشپز خوب اشاره می کنیم :
سرآشپز در یک رستوران حکم ناخدا در یک کشتی یا خلبان دریک هواپیما را دارد. چرا که بخش مهمی از کیفیت مطلوب غذا و نظم و انضباط آشپزخانه و رستوران بسته به مدیریت و توانمندی سرآشپز آن رستوران دارد.
یک سرآشپز خوب همانند بازوی راست مدیر رستوران می باشد و می تواند با توانمدی و مدیریت درست آشپزخانه بار زیادی را از روی دوش مدیر برداشته واداره رستوران را به طرز شگفت انگیزی آسان تر کند.
حال این سوال پیش می آید که چگونه یک سرآشپز خوب وحرفه ای انتخاب کنیم؟ چه معیارهایی باید مد نظر قرارگیرد تا انتخاب مناسبی داشته باشیم؟
ویژگی های یک سرآشپز خوب:
1-اولین و مهمترین ویژگی یک سرآشپزخوب، نظم و مسئولیت پذیری است. یک سرآشپز حرفه ای همه کارهایش را دقیق و با برنامه ریزی انجام می دهد. چراکه او مدیر ورئیس آشپزخانه می باشد.
2-یک سرآشپز حرفه ای اقدام به تهیه و تدوین یک منشور اخلاقی برای پرسنل آشپزخانه و سایر افرادی که دراین بخش دخیل هستند نموده و وظایف همه افراد را به طور دقیق ومشخص تعیین می نماید.
3-یک سرآشپزحرفه ای با داشتن رفتار حرفه ای مناسب، توانایی هدایت و مدیریت پرسنل را دارد وسطح تنش و اختلاف ودرگیری در محیط کار را به حداقل می رساند.
4- یک سرآشپز حرفه ای با ورود و خروج به موقع خود الگوی دیگران بوده و از این طریق می تواند اشراف و نظارت بر ورود و خروج بقیه پرسنل داشته باشد.
5- یک سرآشپز حرفه ای در زمینه انتخاب ماشین آلات و تجهیزات آشپزخانه صنعتی قابلیت داشته و می تواند در این زمینه به کارفرما یا مدیر مشاوره بدهد تا بهترین تجهیزات و ماشین آلات با مناسب ترین قیمت خریداری شده و از اسراف و هزینه های بی مورد خودداری گردد.
6- یک سرآشپز حرفه ای مانند یک مشاور در کنار کارفرما می باشد و با مطرح کردن مشکلات آشپزخانه و سایر پرسنل و حل کردن آنها با مشورت وتصمیمات منطقی و به موقع، مانع ایجاد تنش بین کارکنان و کاهش استرس وفشار کاری روی مدیر می شود.
7- یک سرآشپز حرفه ای با انتخاب مواد غذایی درجه 1 و سالم و تدوین منوی غذایی مناسب یا ارتقای منوی قبلی می تواند رضایت مشتریان سابق را افزایش داده و موجب جذب مشتریان جدید و بیشتری گردد.
8- یک سرآشپز حرفه ای قدرت، خلاقیت و ابتکار عمل دارد و با منوی منحصر به فرد می تواند رضایت و استقبال بیشتری کسب نموده و جایگاه رستوران را بین سایر رقبا ارتقا بخشد.
9- یک سرآشپز حرفه ای به نظافت اهمیت زیادی می دهد و مانع از هدررفت مواد غذایی و عدم رعایت بهداشت توسط پرسنل می گردد.
10- یک سرآشپز حرفه ای در انتخاب و گزینش کارکنان و دستیاران آشپزی به درستی تصمیم می گیرد و قابلیت تشخیص و استخدام افراد مناسب و حرفه ای را دارد.
11- یک سرآشپز حرفه ای با رفتار، منش و اصول منحصر به فرد و کارایی وخرد، مدیریت و کنترل آشپزخانه را به دست دارد، به طوری که افراد زیردست با رعایت احترام و با علاقه وظایف خودشان را به بهترین نحو انجام میدهند و فضای صمیمی توام با احترام جریان دارد.
اینها تنها بخشی از قابلیت ها وتوانایی های یک سرآشپز حرفه ای می باشد که به صورت اجمالی وخلاصه ذکر گردید. رستوران گردشگری نمونه نارون قزوین تجهیز با سالها تجربه در زمینه آشنایی و شناخت سرآشپزهای مجرب و حرفه ای می تواند در انتخاب اصلح این رکن اساسی آشپزخانه راهگشا بوده و به شما در انتخاب مناسب ترین فرد ممکن کمک نماید.